Nenad Manojlović

Nenad Manojlović, rođen je 27.10.1978.godine u Kragujevcu. Upisao je Fakultet fizičke kulture u Beogradu 1997.godine, a diplomirao u Junu 2002. Nakon završenih osnovnih studija, upisao je poslediplomske studije na Fakultetu za menadžment u sportu i odbranio magistarsku tezu, smer trenažna tehnologija, 2009.godine. Trenutno je u fazi izrade doktorskog rada.

Kao bivši odbojkaš ostvario je brojne rezultate:

  • pionirski prvak Srbije i Jugoslavije 1993.godine
  • kadetski vice-šampion Srbije i SRJ 1995.godine
  • vice-šampion SCG u juniorskoj konkurenciji i najkompletniji igrač 1997.godine

Profesionalno (trenersko) iskustvo kreće od studentskih dana, kao član tima profesora dr Duška Ilića (1998. do 2000.god.). Nakon 2000.godine otvara svoj fitnes klub ,,Kinezis,, koji funkcioniše po principu individualnih i vođenih treninga.

Od 2015.godine uključuje se u novoosnovani dijagnostičko-trenažni centar ,,Advance fitness,, u kome radi i danas kao dijagnostičar.

Od 2017.godine započinje projekat korekcije telesnih deformiteta kičme i stopala u saradnji sa brendom ,,Royal 4 kids,, za decu i adolescente od 5 do 16 godina. Iste godine počinje da radi kao kondicioni trener u odbojkaškom klubu ,,Sterija,,. Već 2018.godine učestvuje kao trener u ,,Vollytrend kampu,, Kosjerić i Samokov (Bugarska).

Dvadesetogodišnje iskustvo u planiranju i sprovođenju individualnih programa rada (kondicioniranje, korekcija telesnih deformiteta, razvoj motoričkih sposobnosti, redukcija telesne težine…).